Infotehna d.o.o   Split,   software development company   since 1990.
IZBORNIK:
Skip Navigation Links.
Pjaca-Split
(Gospe od Zvonika)
e-mail: infotehna@dalmatica.com

Upravljanje dokumentacijom:

Moramo razlikovati dvije osnovne situacije:
- dokumenti koje primamo izvana
-dokumenti koje sami stvaramo

Ulazna dokumentacija:

Obrada u pravilu počinje već na samom protokolu. Ulazni dokument se protokolira ,  skenira i pretvara u digitalni oblik.
Protokol nakon zaprimanja pismena određuje  primatelja  kojem je dokument namjenjen. Digitalni oblik se šalje primatelju u poštanski pretinac. Primatelj istovremeno dobiva obavijest o novoj dokumentaciji koja čeka na obradu.
Onog trenutka kad primatelj pogleda u svoj poštanski pretinac odlučuje da li će ga primiti u obradu ili ako je greška, (pogrešni primatelj i sl.. ) vratiti na protokol.
Ako je postupak formalno ispravan i  primatelj je prihvatio pismeno, može krenuti rješavanje pismena. Pismeno pripada nekom postojećem spisu  ili se kreira novi spis ili  uopće nije potrebna nikakva akcija.

Od trenutka kada je ulazni dopis protokoliran papir nam  više  nije potreban.

Na ovaj relativno jednostavan način uvijek znamo status predmeta i dokle se došlo sa rješavanjem predmeta.

Izlazna dokumentacija:

može biti uzrokovana nekim od ulaznih  pismena ili jednostavno rješenja, dokumenti ili računi koje poslovni subjekt stvara redovnim poslovanjem. Završeni dokumenti se opet protokoliraju i šalju krajnjim korisnicima elektronskim ili nekim drugim putem, zavisno o vrsti dokumenta i načina poslovanja
Sve popratne operacije se izvode uglavnom automatizirano bez potrebe za dodatnim opterećenjem pojedinca koji obrađuje dokumente.
Razvojno okruženje : MSSQL Server 2008 R2 , NET Framework 4.0, Visual Studio,  C# , SAP Crystal Report

 Sve aplikacije smo spremni na zahtjev demonstrirati i prilagoditi potrebama kupca.